Ny show med Magnus Uggla på Göta Lejon med premiär den 11 oktober! VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet skit.

”Varning på stan nu mår kung i baren illa igen” pågår just nu på Göta Lejon i Stockholm.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig.

Förrän nu.

Till min nya show på Göta Lejon lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen?

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

Magnus Uggla

”Varning på stan nu mår kung i baren illa igen”.

Manus och regi Rikard Bergqvist.

 

Uggla släpper 13 nya föreställningar
Igår kväll var det så dags för Magnus Ugglas premiär av ”Varning på stan nu mår kung i baren illa igen” på Göta Lejon i Stockholm. Föreställningen hyllades av en stående publik. Höstens föreställningar är så gott som slutsålda, men på måndag kl 10.00 släpps ytterligare 13 föreställningar för februari 2019!
Biljetter via Livenation.se

Fler biljetter ute nu!!

Varning på stan